Home » Microsoft dagvaardt Sony in FTC

Microsoft dagvaardt Sony in FTC

Microsoft heeft Sony gedagvaard als verdediging in de overname procedure van Activision Blizzard. Microsoft wilt namelijk Activision Blizzard overnemen.

De FTC wilt namelijk een stokje steken in de overname van Activision Blizzard door Microsoft.

De reden is dat de FTC denkt dat Microsoft hierdoor een grote machtspositie krijgt in de game industrie. Microsoft denk dat Sony zich goed kan redden als Microsoft Activision Blizzard overneemt. Door deze dagvaarding wilt Microsoft toegang krijgen tot de gegevens van Sony waaruit moet blijken dat Sony zich goed kan redden als Microsoft Activision Blizzard overneemt. Zoals het er nu naar uitziet wordt de zaak op zijn vroegst beslist in augustus.

Onderhandelingen over hoeveel informatie Sony moet produceren en wanneer het bedrijf dat moet doen zijn nog niet afgerond. Sterker nog, Sony heeft nog niet gereageerd op de dagvaarding. Dat moet het bedrijf uiterlijk vrijdag doen, wat al een week later is dan de originele deadline.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.