Home » Gameplay The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom getoond

Gameplay The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom getoond

Er is eindelijk gameplay van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom online verschenen.

De ontwikkeling van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu voltooid. Dit heeft de producer van de Legend of Zelda-serie, Eiji Aonuma, onthuld tijdens de gameplay-showcase van Tears of the Kingdom van vandaag . Hij sprong toen direct in het spel en liet meer dan 10 minuten aan nieuwe gameplay zien. Aonuma begint deze demonstratie door te laten zien hoe Link de Sky Islands kan bereiken die boven Hyrule zweven. Hij gebruikt de “Recall” -kracht, die de beweging van een object terugspoelt, om de afdaling van een gevallen rots om te keren. Met deze nieuwe kracht kan hij een van de zwevende luchteilanden bereiken.

Nadat we hier met een vijand hebben gevochten, leren we dat de duurzaamheid van wapens, een fel bediscussieerd kenmerk van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, terug is. Maar nu kun je Link’s nieuwe “Fuse”-vaardigheid gebruiken om gloednieuwe wapens te maken. Aonuma liet ons zien hoe je een tak met een rotsblok kunt samensmelten om een ​​gigantische hamer te maken, en beloofde dat je van alles kunt doen met deze nieuwe vaardigheid. Je kunt zelfs twee wapens samensmelten en ingrediënten samensmelten tot pijlen om variaties te creëren, zoals doelpijlen en meer.

Aonuma’s discussie over lont ging mooi over in een van de nieuwe functies in Tears of the Kingdom: het maken van voertuigen of iets dat “Ultrahand” lijkt te heten. Terwijl creatieve spelers allerlei “voertuigen” creëerden in Breath of the Wild, lijkt het erop dat Tears of the Kingdom’s Ultrahand ons allemaal zal helpen nieuwe manieren te creëren om de vlaktes, rivieren en meer van Hyrule te omzeilen. In dit geval maakt Aomuna een boot om een ​​watermassa over te steken.

Een andere nieuwe vaardigheid is “Ascend”. Kortom, als er een plafond boven Link is, kan hij er doorheen teleporteren om te bereiken wat er bovenop ligt. Dit kan worden gebruikt om direct door bergen te klimmen waar grotten zijn, uit omheiningen en meer.

Dit is natuurlijk slechts een voorproefje van wat er in mei in Tears of the Kingdom gaat komen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.