Home » Paramount Pictures onthult Sonic The Hedgehog 2

Paramount Pictures onthult Sonic The Hedgehog 2

Er is een nieuwe teaser uitgebracht voor Sonic The Hedgehog 2-film.

Wat we niet wisten (in ieder geval officieel) was dat de opvolger Sonic’s oude sidekick, Tails, zal bevatten. Paramount Pictures heeft vandaag het officiële logo van de film onthuld met een korte teaservideo die de aanwezigheid van de tweestaartvos bevestigt.

Een leuke bijkomstigheid is dat de video ook een korte sample bevat van Sonic 2’s Emerald Hills-muziek om echt de toon te zetten voor het vervolg. Afgezien van de betrokkenheid van Tails (die werd gesuggereerd in de eerste film) weten we nog steeds niet wat de plot van Sonic the Hedgehog 2 zal zijn of welke personages uit de eerste film zullen terugkeren, hoewel je je kunt voorstellen dat Jim Carrey een slot zal zijn. We weten dat regisseur Jeff Fowler en schrijvers Pat Casey en Josh Miller terugkeren voor het vervolg, net als Ben Schwartz als Sonic.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.