Home » Jun Kazama komt naar Tekken 8

Jun Kazama komt naar Tekken 8

Er is weer een nieuw personage onthuld die speelbaar zal zijn in Tekken 8.

Een nieuwe karaktertrailer voor Tekken 8 toont de actie van de terugkerende Jun Kazama. Jin’s lang verloren gewaande moeder maakt haar eerste speelbare verschijning in een mainline-inzending sinds Tekken 2, en op basis van een nieuwe gameplay-trailer is ze geen stap kwijt.

Een gameplay-trailer laat Jun’s deskundige gebruik van vechtsporten in Kazama-stijl zien om tegenstanders van hun kwaad te zuiveren. Dat vertaalt zich in het slaan van de snot uit hen als dat niet duidelijk was. We zien ook een korte hereniging tussen Jun en haar voormalige minnaar, Kazuya, en het gaat net zo goed als je zou verwachten van een moeder die de vader ontmoet en herhaalde poging tot moordenaar van hun zoon.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.