Home » Prince Of Persia: The Sands of Time Remake voor onbepaalde tijd uitgesteld

Prince Of Persia: The Sands of Time Remake voor onbepaalde tijd uitgesteld

Ubisoft heeft Prince of Persia: The Sands of Time Remake voor onbepaalde tijd uitgesteld om de kwaliteit te waarborgen.

De game werd afgelopen september aangekondigd met een lanceringsdatum van 21 januari voordat het in december naar 18 maart werd verschoven. Nu hebben we geen idee wanneer we de langverwachte remake van de klassieker uit 2003 kunnen verwachten.

Ubisoft lanceerde Prince of Persia: The Sands of Time in oktober 2003 en het werd meteen een klassieker dankzij de revolutionaire platformactie in parkour-stijl (later overgenomen in Assassin’s Creed en talloze andere games), tijdmanipulatiemechanismen en een charmant verhaal. De game was zo geliefd dat het zelfs een live-actiefilm kreeg met (om de een of andere reden) Jake Gyllenhaal.

De remake, geleid door Ubisoft India, heeft tot doel de gameplay van Sands of Time te behouden, maar met eigentijdse aanpassingen, waaronder een gemoderniseerd (en optioneel) besturingsschema. De CG-tussenfilmpjes worden geremasterd en de dialoog van de game wordt opnieuw opgenomen met de originele stemcast. Dat klinkt allemaal geweldig, maar het enige waar fans universeel over twijfelen, zijn de graphics.

Hoewel het er veel scherper uitziet, is Sands of Time Remake niet de grafische revisie die veel fans hadden gehoopt of verwacht (vooral vergeleken met bijvoorbeeld de recente Resident Evil-remakes). Ubisoft reageerde op deze kritiek door te zeggen dat de presentatie een artistieke keuze is die bedoeld is om de fantastische sfeer van Prince of Persia te benadrukken in tegenstelling tot andere remakes, evenals het meer realistisch ontworpen aanbod van de uitgever, zoals Assassin’s Creed. Toch blijven fans bezwaar maken tegen het uiterlijk van de game, dus het is mogelijk dat deze nieuwe vertraging iets te maken heeft met het feit dat Ubisoft instort om de graphics een beetje meer te herzien.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.