Home » Forspoken krijgt een verhalende DLC

Forspoken krijgt een verhalende DLC

De uitbreiding verschijnt eind mei.

Forspoken heeft de wereld misschien niet in vuur en vlam gezet, maar degenen die ervan genoten hebben, hebben een nieuwe reden om de wereld van Athia opnieuw te bezoeken. Square Enix heeft een nieuwe verhaaluitbreiding aangekondigd genaamd In Tanta We Trust, die plaatsvindt decennia voordat de campagne begint.

In het verhaal volgt Frey Holland een mysterieuze stem die ertoe leidt dat ze 25 jaar voordat ze voor het eerst voet in Athia zette, terug in de tijd wordt gestuurd. Ze komt aan bij de Purge of Rheddig, de strijd die Athia’s ineenstorting veroorzaakte en de Tanta’s tot waanzin dreef. Frey moet nu vechten om dit tijdperk van Athia te redden, en ze heeft back-up in de vorm van Tanta Cinta. Frey krijgt nieuwe magische krachten, waaronder op tag-team gerichte vaardigheden die gebruikmaken van de talenten van Tanta Cinta. De DLC bevat ook nieuwe omgevingen waarin spelers kunnen schalen met behulp van Frey’s parkour-vaardigheden.

Forspoken: In Tanta We Trust is een betaalde uitbreiding die op 26 mei wordt gelanceerd. Degenen die de Digital Deluxe Edition van de game hebben gekocht, kunnen deze drie dagen eerder spelen, op 23 mei. Voor meer informatie over Forspoken kun je onze recensie hier lezen . Je kunt ook dit verhaal bekijken over hoe Square Enix onlangs ontwikkelaar Luminous Productions opnam.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.