Home » The Last of Us: Part II Remaster bevat Lost Levels

The Last of Us: Part II Remaster bevat Lost Levels

Na maanden van geruchten werd vorige week eindelijk de officiële aankondiging gedaan van de remaster van The Last of Us: Part II.

Deze nieuwe versie belooft verbeterde graphics en introduceert een geheel nieuwe modus genaamd No Return. Maar een van de grootste verrassingen is de toevoeging van ‘Lost Levels’.

Deze ‘Lost Levels’ omvatten vroege versies van speelbare delen die oorspronkelijk niet in het eindproduct terechtkwamen. Dit onthult niet eerder vertoonde stukken van de game die nu speelbaar zullen zijn. Echter, het is belangrijk op te merken dat deze levels niet volledig zijn afgewerkt, waardoor spelers een ruwere ervaring kunnen verwachten.

De PlayStation Store biedt enige context voor deze toevoeging door de namen van de levels vrij te geven: Sewers, Jackson Party en Boar Hunt. Hoewel dit enige aanwijzing geeft over wat spelers kunnen verwachten, blijft het mysterieus tot de release.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: