Home » Demo Mario vs. Donkey Kong nu beschikbaar

Demo Mario vs. Donkey Kong nu beschikbaar

In aanloop naar de lancering later deze maand heeft Nintendo een demo uitgebracht voor Mario vs. Donkey Kong.

De demo, nu beschikbaar in de Switch eShop, biedt spelers de kans om vier levels uit de eerste wereld te ervaren, zowel in ‘classic mode’ als ‘casual mode’.

Met de officiële release van Mario vs. Donkey Kong op 16 februari in zicht, heeft Nintendo een voorproefje gegeven aan Nintendo Switch-gebruikers door een demo van de game uit te brengen. In de demo kunnen spelers alvast de eerste wereld verkennen door vier levels te spelen.

De demo biedt de mogelijkheid om zowel in ‘classic mode’ als in ‘casual mode’ te spelen, waarbij spelers kunnen kiezen voor een traditionele ervaring of een meer ontspannen benadering. In ‘classic mode’ is er een tijdslimiet en een uitdaging om speelgoed te verzamelen, terwijl ‘casual mode’ spelers meer vrijheid geeft door geen tijdslimiet in te stellen, checkpoints toe te voegen en meer klappen te tolereren.

Dit voorproefje geeft fans en nieuwkomers de kans om kennis te maken met de gameplay en stijl van Mario vs. Donkey Kong voordat de volledige game op 16 februari wordt uitgebracht. De demo is nu beschikbaar in de Switch eShop.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.