Home » Xbox-games komen mogelijk naar PlayStation 5

Xbox-games komen mogelijk naar PlayStation 5

Verschillende bronnen melden dat Microsoft overweegt om enkele van zijn first-party releases ook uit te brengen op de PlayStation 5.

Het zou specifiek gaan om Starfield en Indiana Jones and the Great Circle.

Volgens deze bronnen zal Starfield later dit jaar worden uitgebracht op de PlayStation 5, samen met de Shattered Space-uitbreiding. Deze informatie wordt gemeld door betrouwbare leakers zoals NateTheHate en Randalthor19.

Indiana Jones and the Great Circle zal later dit jaar worden uitgebracht voor pc en Xbox Series X/S. Microsoft overweegt volgens de leakers om de game eerst een aantal maanden exclusief op deze platformen te houden, voordat ook een versie voor de PlayStation 5 wordt uitgebracht.

Als dit gerucht waar blijkt te zijn, zou dit een grote strategische verschuiving voor Microsoft betekenen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich voornamelijk gericht op het uitbrengen van games die exclusief beschikbaar zijn op de Xbox.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: