Home » Palworld bereikt mijlpaal van meer dan 19 miljoen spelers

Palworld bereikt mijlpaal van meer dan 19 miljoen spelers

Palworld, amper twee weken na de Early Access-lancering op pc en Xbox Series X/S, verwelkomt al meer dan 19 miljoen spelers.

De beschikbaarheid op Xbox Game Pass en PC Game Pass heeft bijgedragen aan het succes, met 7 miljoen spelers op de platformen van Microsoft.

Palworld, de populaire game die recentelijk zijn Early Access-versie lanceerde op pc en Xbox Series X/S, heeft indrukwekkende resultaten behaald door in slechts twee weken meer dan 19 miljoen spelers aan te trekken. Een significant deel van dit succes wordt toegeschreven aan de beschikbaarheid van de game via Xbox Game Pass en PC Game Pass, waarbij Microsoft meldt dat 7 miljoen spelers de game al op zijn platformen hebben gespeeld.

Ondanks het opmerkelijke succes kampt de Early Access-versie momenteel nog met stabiliteitsproblemen. Ontwikkelaar Pocketpair heeft aangegeven dat er binnenkort dedicated servers beschikbaar zullen zijn voor alle versies van de game, momenteel alleen beschikbaar voor de Steam-versie. Bovendien staan prestatieverbeteringen op de agenda, waardoor spelers kunnen uitkijken naar een verbeterde algehele ervaring.

Het recordaantal spelers geeft blijk van de enorme populariteit van Palworld en onderstreept de impact van de beschikbaarheid op populaire gamingabonnementen zoals Xbox Game Pass. Met de belofte van verdere verbeteringen ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Palworld.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: