Home » Trailer Princess Peach: Showtime! onthult diverse transformaties van de prinses

Trailer Princess Peach: Showtime! onthult diverse transformaties van de prinses

Een nieuwe trailer voor Princess Peach: Showtime! toont de verschillende gedaanten van de prinses, waaronder Skater Peach en Mermaid Peach.

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Princess Peach: Showtime! waarin verschillende vormen en transformaties van de prinses worden belicht. De trailer toont hoe spelers levels kunnen overwinnen als Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach en Mighty Peach. Eerder werden ook al transformaties van Peach als piraat of detective getoond. Princess Peach: Showtime! staat gepland voor release op 22 maart voor de Nintendo Switch en wordt mogelijk een van de laatste grote releases voor die console.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.