Home » Helldivers 2 breekt record als meest succesvolle PlayStation-release op Steam

Helldivers 2 breekt record als meest succesvolle PlayStation-release op Steam

Helldivers 2, uitgebracht voor PlayStation 5 en pc, vestigt een nieuw record op Steam als meest succesvolle PlayStation-release ooit.

Vorige week zag de gelijktijdige release van Helldivers 2 voor PlayStation 5 en pc een ongekend succes op Steam. Met meer dan 150.000 gelijktijdige spelers brak de pc-versie het record voor de meest gespeelde PlayStation-game op het platform, voorheen in handen van God of War. Een opvallend detail is dat God of War pas jaren na de release op PlayStation op pc verscheen, terwijl Helldivers 2 direct bij de lancering beschikbaar was voor beide platforms.

Ondanks het indrukwekkende succes kampte de game bij de release met technische problemen zoals crashes en matchmaking-issues. Ontwikkelaar Arrowhead Game Studios heeft echter al een eerste patch uitgebracht en belooft verdere updates in de komende dagen om deze problemen aan te pakken.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.