Home » Beyond Good & Evil weer afwezig bij Ubisoft Forward

Beyond Good & Evil weer afwezig bij Ubisoft Forward

Nog een jaar, nog een Ubisoft Forward-livestream zonder enige verwijzing naar Beyond Good & Evil 2, het langverwachte sci-fi-vervolg waarvan Ubisoft zegt dat het nog steeds in de maak is.

Beyond Good & Evil 2 heeft Duke Nukem Forever ingehaald als de game met de langste ontwikkelingsperiode ooit, een record dat het in 2022 behaalde. 18 maanden later is er sindsdien weinig meer gehoord over de voortgang van de game.

De ontwikkeling van de game is getroffen door talloze tegenslagen, waaronder het vertrek van Ubisoft-veteraan Michel Ancel in 2020. Fans hadden gehoopt op een update tijdens Ubisoft Forward 2024, maar werden opnieuw teleurgesteld.

Hoewel het eeuwen geleden lijkt dat we een echte update hebben gehad over dit lang in ontwikkeling zijnde project, hadden fans echt gehoopt op nieuws dit jaar. Ubisoft had eerder gezegd dat er een nieuwe versie van de originele Beyond Good & Evil zou verschijnen in 2024.

Ubisoft heeft nog geen verdere commentaar gegeven op de ronduit bizarre situatie met de nog officieel onaangekondigde Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Sommige fans konden vorig jaar deze editie spelen “vanwege een technische fout”. Dat project stond “begin 2024 gepland”. Het is misschien overbodig om te stellen dat het niet langer begin 2024 is en ook niet langer het 20-jarig jubileumjaar van Beyond Good & Evil.

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.