Home » Review: [QB/ESX] Quasar Smartphone

Review: [QB/ESX] Quasar Smartphone

De smartphone script van Quasar zorgt ervoor dat je een mega functionele iPhone in je FiveM-server kan toevoegen.

De meeste GTA-fans op PC zijn wel bekend met FiveM. Voor de mensen die niet weten wat FiveM precies is zullen we dit even kort uitleggen. FiveM is een modificatie van GTA V, met FiveM kom je in een andere wereld terecht. In deze wereld heb jij de opties om bijvoorbeeld te solliciteren bij de politie, ziekenhuizen, ANWB en veel meer.

Beschikbare en bekende apps

De telefoon is aan te schaffen voor een meerprijs van € 108.90. Dat klinkt een hoop geld, maar deze telefoon is zeker de moeite waard. Zo heb je ook de opties om via WhatsApp-spraakberichten te sturen naar andere spelers in-game. Naast het feit dat je spraakberichten kunt sturen heb je ook de mogelijkheid om groepen met WhatsApp aan te maken. In deze groepen kun je ook spraakberichten en foto’s sturen.

De telefoon komt in verschillende kleuren. Deze zullen we hieronder opsommen:

  • Klassieke iPhone
  • Zwarte iPhone
  • Blauwe iPhone
  • Rode iPhone
  • Groene iPhone
  • Licht groene iPhone
  • Roze iPhone
  • Paarse iPhone
  • Gouden iPhone
  • Witte iPhone

Het leuke aan deze telefoon is dat deze niet waterbestendig is. Hier bedoel ik mee als je een duik gaat nemen met je iPhone dat deze kapot zal gaan. Je kan hem kan wel makkelijk repareren als je weet waar je moet zijn. Naast al het bovengenoemde stelt de maker van dit script ook regelmatig nieuwe gratis DLC’s beschikbaar. Deze DLC’s kan je gebruiken om de telefoon als server-eigenaar uit te breiden zodat spelers nieuwe opties hebben.

 

Deze telefoon is makkelijk te configureren met de twee bekendste frameworks ESX en Qbcore. Met de QBCore versie heb je de mogelijkheid om te telefoon om te zetten naar je eigen framework zolang de referentie QBCore er in staat.

Losstaand van al het bovengenoemde heb je ook de beschikking tot een zwarte markt. Hier kan je alleen maar gebruik van maken zolang jij de politie-baan niet hebt. Ook een leuk pluspunt van deze telefoon is dat je ook de optie hebt om je voertuig te laten bezorgen vanuit je garage naar de locatie waar jij je bevind.

De telefoon heeft ook de optie om een wekker of een timer te zetten. Daarnaast loopt deze telefoon ook synchroon met klok op jou PC. Dit kan voordelig zijn maar kan ook nadelig zijn. Het probleem is in deze situatie is dat je niet weet hoe laat het in-game is waardoor je bepaalde jobs lastig zou kunnen uitvoeren.

Naast al het bovengenoemde heb je ook de mogelijkheid om te telefoon naar smaak te organiseren. Hiermee wordt bedoeld dat jij je apps kunt neerzetten waar jij maar wilt.

Ook heb je de mogelijkheid om met deze telefoon een verbinding te maken met YouTube en Spotify. Hiermee heb jij de beschikking van de inhoud van YouTube en Spotify. De telefoon wordt ook geleverd met een uber eats job. Zodra jij deze app installeert op je mobiele telefoon kan je producten gaan bezorgen. Dit varieert tussen een tosti, water of andere producten.

Ikzelf ben persoonlijk zeer tevreden over deze telefoon en ik ben benieuwd welke apps ze in de toekomst gaan uitbrengen voor deze telefoon. Ben jij nou ook geïnteresseerd in deze telefoon? Dan kun je deze aanschaffen via hun officiële website!

Summary
De Quasar Smartphone is zeker een mooie aanwinst voor server-eigenaren. Natuurlijk zitten er wel dingen in die beter uitgewerkt hadden kunnen worden. Zoals het feit dat de tijd gelijk loopt met je systeem waardoor je de in-game-tijd niet zal kunnen zien. Zoals eerder aangegeven is dit vervelend als je bepaalde jobs in-game wilt gaan doen.
8
Klasse

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.