Home » RWBY krijgt een mobiel puzzelspel

RWBY krijgt een mobiel puzzelspel

De animatieshow van Rooster Teeth, RWBY, is sinds de laatste tijd langzaam zijn intrede in videogames.

Niet alleen bevonden de personages zich in de BlazBlue: Cross Tag Battle van Arc System Works, maar er zijn ook al Steam- en telefoongames voor de serie. Nu werken Crunchyroll Games en Rooster Teeth samen voor weer een andere RWBY-game voor mobiele apparaten.

RWBY: Crystal Quest, de nieuwste game is een match-three-puzzelspel waarbij edelstenen worden gecombineerd. Spelers kiezen uit hun favoriete RWBY- personages, in de RWBY Chibi- spin- offstijl en vechten tegen andere personages uit de serie. Je doet dit natuurlijk door edelstenen te laten vallen en drie van hen op een rij te vergelijken, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Panel de Pon.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.