Home » Sega kondigt SolSeraph aan

Sega kondigt SolSeraph aan

Sega komt met een nieuwe game, namelijk SolSeraph.

In 1990 verscheen er een SNES-spel genaamd ActRaiser. Een 2D-side scrolling platform-game met bouw simulatie. Die klassieker werd uitgegeven door Square Enix, maar nu proberen Sega en ontwikkelaar Ace Team deze genres opnieuw te koppelen aan de nieuw aangekondigde titel SolSeraph.

In de vorm van Helios, de Ridder van de Dageraad, voeren spelers oorlog tegen het kwaad in een 2D-platformomgeving. Reist over de vijf regio’s ter wereld, Helios ontmoet vijf stammen die hulp nodig hebben bij het omgaan met de oprukkende monsters. Om de stammen te helpen bij het bouwen van hun dorpen en legers, nemen spelers de vorm aan van een vogel om nieuwe faciliteiten te creëren en de bevolking uit te breiden.

SolSeraph zal op 10 juli verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.