Home » Volledige versie van Hunt: Showdown verschijnt in augustus op PC en Xbox One

Volledige versie van Hunt: Showdown verschijnt in augustus op PC en Xbox One

Crytek heeft bekend gemaakt dat de volledige PC versie van Hunt: Showdown op 20 augustus 2019 verschijnt op PC en Xbox One voor € 39,99. De Playstation 4-versie verschijnt later dit najaar. De game is al sinds februari 2018 speelbaar in early access voor PC via steam en in mei 2019 ook via Xbox Game Preview.

Sindsdien heeft de game bijna twintig updates gekregen en een nieuwe eindbaas en een dozijn aan nieuwe wapens. Tien spelers nemen het op tegen anders spelers die bounty’s proberen te bemachtigen door diverse monsters af te verslaan. De Volledige versie van Hunt: Showdown zal vanaf 20 augustus 2019 speelbaar zijn op PC via steam en Xbox One, de Playstation 4-versie volgt later dit najaar.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.