Home » Gamescom dit jaar groter dan de voorgaande edities

Gamescom dit jaar groter dan de voorgaande edities

De organisatie van Gamescom heeft via een persbericht bekend gemaakt dat deze editie groter zal zijn dan de voorgaande edities. Dit jaar zal zaal 11.3 voor de eerste keer in gebruik genomen worden deze zaal was de voorgaande jaren niet in gebruik.

Ook heeft de organisatie bekend gemaakt dat bepaalde delen van de entertainment area opnieuw worden ingedeeld. De organisatie heeft ook bekend gemaakt dat de looppaden breder zullen worden gemaakt. Daarnaast zullen er ook extra catering en rust locaties bijkomen. Zaal 11.3 zal een compleet nieuw programma krijgen, waarover we in de komende dagen meer informatie zullen krijgen. Ook zal zaal 10.2 er iets anders uit gaan zien met een indie village een campus friends & family-area en een retro area.De welbekende Cosplay Vilage zal worden verplaatst naar zaal 5.1.

Gamescom zal dit jaar worden gehouden van Dinsdag 21 augustus tot Zaterdag 24 augustus.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: