Home » Nieuwe teaser Call of Duty: Modern Warfare toont weapon mod-systeem

Nieuwe teaser Call of Duty: Modern Warfare toont weapon mod-systeem

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft bekendgemaakt dat op 1 augustus de eerste multiplayer gameplay van Call of Duty: Modern Warfare getoond zal worden. Van de vernieuwde formule wilde de studio nog niets kwijt, al liet-ie wel weten dat we een uitgebreide kijk krijgen op de Gunsmith, het systeem om je wapens naar believen aan te passen.

“Gunsmithing is een robuust systeem met tal van aanpassingsopties voor je primaire en secundaire wapen. Op die manier kan je je loadout verbeteren voor de precieze stijl en het type vuurkracht dat jij nodig hebt tijdens een potje multiplayer. Zo kan je tot wel vijf onderdelen aanpassen, tot je beschikbare slots opgebruikt zijn. Bij assault rifles, heb je bijvoorbeeld keuze uit het uiteinde van de loop, het vizier, laser sight, de kolf, de achterste grip, het magazijn, een accessoire (i.e. granaatwerper), de loop zelf, of een perk.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.