Home » Cataclysm-event komt naar Anthem

Cataclysm-event komt naar Anthem

Er komt een nieuwe evenement naar Anthem, namelijk het Cataclysm-event.

Dankzij nieuwe uitdagingen, lijkt Cataclysm nu dichter dan ooit. Afgelopen weekend werden spelers namelijk begroet door nieuwe uitdagingen, waarbij ze gekristalliseerde vijanden moesten verslaan in Free Play. Geen idee of de uitdagingen nog eens terugkeren, maar aangezien BioWare meerdere events beloofde in de aanloop naar Cataclysm, gokken wij van wel.

Wanneer Cataclysm dan uiteindelijk live gaat, kan je een volledig nieuwe omgeving verkennen die geïntroduceerd via drie gloednieuwe story missions. Daarnaast worden extra’s toegevoegd, zoals nieuwe Powers en beloningen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.