Home » Team Rocket en schaduw pokémon verschijnen in Pokémon Go

Team Rocket en schaduw pokémon verschijnen in Pokémon Go

Na weken van opbouw, is Team Rocket eindelijk verschenen in Pokémon Go. Helaas zijn ze ook snel vertrokken.

Hun entree begon gisteravond, toen de eerste waarnemingen van “binnengevallen” PokéStops begonnen. Deze Stops – die zwart en glitched lijken – onthullen een wachtende Rocket Grunt wanneer ze worden benaderd.

Spreek met het Rocket-bendelid en je wordt meegenomen in een PVE-strijd tegen drie van hun Pokémon. Als je wint, kun je een schaduw pokémon vangen die de grunt heeft achtergelaten.

Schaduw pokémon zijn een speciaal type waarvan de zielen zijn “afgesloten” door een kunstmatig proces. Ze zijn in wezen pokémon gemaakt om slechte dingen te doen door slechte mensen. Je kunt ervoor kiezen om genoemde schaduw pokémon te laten zoals het is, allemaal gloeiende rode ogen en zo – of je kunt relatief kleine Stardust / Candy-kosten betalen om het te zuiveren, waardoor de statistieken worden verhoogd.

Team Rocket lijkt bijna net zo snel uit Pokémon Go te zijn verdwenen als ze verschenen. In een tweet van het officiële Pokémon Go-account werd gistermiddag aangekondigd dat het verschijnen van schaduw pokémon “plotseling is gestopt”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.