Home » Dashboard Xbox One krijgt een nieuwe look

Dashboard Xbox One krijgt een nieuwe look

Het dashboard van de Xbox One krijgt weer een nieuw likje verf.

Microsoft sleutelt weer aan het dashboard van Xbox One en heeft een aantal aankomende tweaks aangekondigd die zijn ontworpen om een ​​meer gestroomlijnde gebruikersinterface en “een snellere Home-ervaring” te leveren. Als onderdeel van deze veranderingen krijgt stemassistent Cortana binnenkort de hak.

Het doel van de voortdurende aanpassingen van het dashboard door Microsoft, volgens het team van Xbox Insider, Bradley Rossetti in een nieuw bericht op Xbox Wire , is manieren te vinden om spelers sneller in hun spelervaringen te krijgen en “meer inhoud centraal te houden”.

Het nieuwste experimentele ontwerp, dat binnenkort beschikbaar is voor Xbox Insiders om te testen, haalt de Twists vanaf de bovenkant van het huidige startscherm en vervangt ze door afzonderlijke knoppen, in een poging toegang te krijgen tot Xbox Game Pass, de Xbox Community, Mixer en de Microsoft Store “sneller dan ooit”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.