Home » Cross save voor Destiny 2 is nu live

Cross save voor Destiny 2 is nu live

Met Destiny 2 cross-saves kun je je progressie gebruiken tussen meerdere platforms, of het nu gaat om PlayStation 4, Xbox One, PC en uiteindelijk Google Stadia.

Cross save uitvoeren is ook een vereiste stap om je account over te zetten van Blizzard’s Battle.net-service naar Steam wanneer Shadowkeep en de gratis te spelen versie van Destiny 2 New Light op 1 oktober 2019 wordt gelanceerd.

De cross save functie van de game nu is beschikbaar en het is relatief makkelijk in te stellen. Voordat je cross save in Destiny 2 kunt gebruiken, moet u een aantal instellingen uitvoeren, zodat Bungie weet welke van uw accounts met elkaar zijn verbonden.

Eerst moet u inloggen op Bungie.net (via welk platformspecifiek account je ook speelt) om platforms te koppelen. Dat kan jouw PSN-account, Xbox Live-account, Battle.net-account, Steam-account zijn en wanneer het beschikbaar is, jouw Google Stadia-account.

Nadat je bent ingelogd, ga je naar het Cross Save-gedeelte van je profiel om te beginnen. Je moet misschien eerst een of twee stappen uitvoeren – in het bijzonder, als je al een Battle.net-account hebt verbonden, moet je het verbinden met Steam, en alle accounts die je hebt gekoppeld aan je Bungie-account moeten individueel worden geverifieerd – dit is eenvoudig klikken op de knop ‘Verifiëren’ en inloggen bij elke knop.

Vervolgens moet je opgeven welk account je op andere platforms wilt spelen. Je ziet hieronder specifiek welke personages en je Silver-saldo je op elk personage hebt om dit duidelijk te maken.

Je kunt geen combinatie van karakters en voortgang tussen accounts kiezen – slechts één set voortgang van het ene platform kan met de anderen worden gedeeld.

Voor de meeste spelers die tot nu toe op één platform hebben gespeeld, is dit eenvoudig, maar als je dubbel hebt gezeten, zeg je zowel PlayStation 4 als PC, dan moet je er slechts één kiezen om op de rest te spelen.

Als dat is gebeurd, kunt u vervolgens de set tekens en voortgang bevestigen die beschikbaar is op elk van die gekoppelde accounts. Wanneer je je de volgende keer aanmeldt bij een van die accounts, verschijnen je personages – inclusief alle uitrusting, buit en voortgang die je onderweg hebt ontgrendeld.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.