Home » De Sims 4 krijgt Realm of Magic-uitbreiding

De Sims 4 krijgt Realm of Magic-uitbreiding

De Sims 4 krijgt een nieuwe uitbreiding, namelijk Realm of Magic. De uitbreiding moet op 10 september voor de PC en Mac verschijnen, met een release van PlayStation 4 en Xbox One gepland voor 15 oktober.

Realm of Magic introduceert het slaperige stadje Glimmerbrook als een nieuwe buurt, grotendeels onopvallend, behalve het feit dat het een portaal verbergt naar een andere, wat minder alledaagse wereld.

Sims die meedoen, kunnen hun magische strepen verdienen door te zoeken, magisch te studeren en van collega-spellcasters. Spreuken, eenmaal geleerd, kunnen de wereld op verschillende manieren beïnvloeden, van eten uit de lucht toveren tot Sims ruzie maken, en het is zelfs mogelijk om een ​​plekje van transmogrificatie te doen als iemand aan je verkeerde kant komt.

Spreuken zijn echter niet alles en eindigen al je magische carrière; drankjes kunnen worden gebrouwen met de kracht om ongewenste vloeken te verwijderen, of om Sims verliefd te laten worden of voor altijd te laten leven, terwijl magische Sims ook met elkaar kunnen twisten, en zelfs een beroep kunnen doen op hun familieleden om hen te beschermen.

En omdat het de Sims zijn, bevat Realm of Magic een verscheidenheid aan nieuwe thematisch geschikte outfits, decoraties en items – inclusief toverstokken en bezems, natuurlijk.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.