Home » Fez is nu gratis te downloaden via de Epic Store

Fez is nu gratis te downloaden via de Epic Store

Als je op zoek bent naar meer manieren om die lijst met games uit te breiden die je echt, echt eerlijk zult krijgen om uiteindelijk te spelen, maar waarschijnlijk niet nu, omdat je nog een heleboel andere moet doorstaan, dan is het handig om te weten dat Fez momenteel gratis is in de Epic Store.

Fez, voor degenen die zijn multidimensionale charmes nog moeten ervaren, is op het eerste gezicht een soort puzzelachtige platformgame in de retro, side-scrolling mal. Het duurde echter niet lang voordat zijn 2D-hoofdrolspeler ontdekte dat hun wereld niet zo plat is als ze hadden gedacht, en begon een licht hersenkrakerig avontuur waarbij spelers door de voorheen verborgen kanten van de wereld moesten bladeren.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.