Home » Destiny 2 krijgt een soort battle pass

Destiny 2 krijgt een soort battle pass

Bungie heeft behoorlijk groot nieuws uitgebracht over hoe het nieuwe seizoenen zal behandelen in Year 3 of Destiny 2.

Met vier seizoenen gepland in Jaar 3, begint elk seizoen met een nieuw seizoensevenement, de eerste is Season of the Undying die begint met de evenementen van de Shadowkeep-uitbreiding.

Elke speler zal kunnen zien hoe het universum van Destiny tijdens elk seizoen verandert, en aan het einde daarvan zullen de collectieve acties van alle Destiny 2-spelers ervoor zorgen dat de wereldstaat verandert. Degenen die een seizoenspas kopen, hebben echter toegang tot een “seizoensgebonden matchmade activiteit” waarmee ze “dat extra niveau van zoete uitrusting” kunnen krijgen.

“Met elk nieuw seizoen in Destiny willen we dat spelers het gevoel hebben dat ze – als gemeenschap – bijdragen aan de evoluerende wereld van Destiny. Elk seizoen in Destiny moet de lijn afleggen tussen het leveren van onafhankelijke, seizoensgebonden wereldbogen en het maken van de overdracht aan het volgende seizoen. Seasons zet samen het Destiny-universum verder, “schreef Bungie in een bericht op haar website.

Met betrekking tot de beloningen van het nieuwe seizoen, zal Bungie “twee nieuwe voorspelbare beloningsachtervolgingen” toevoegen om meer transparantie toe te voegen terwijl de speler nog steeds zijn willekeurige “rollen” heeft.

De eerste nieuwe toevoeging in Season of the Undying is een seizoensgebonden artefact, dat elke speler kan krijgen ongeacht of ze een seizoenspas kopen of niet.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.