Home » Borderlands 2 VR krijgt gratis DLC en komt dit najaar naar de PC

Borderlands 2 VR krijgt gratis DLC en komt dit najaar naar de PC

Het regent Borderlands-nieuws. Borderlands 2 VR op de PlayStation 4 wordt niet alleen aanzienlijk groter op 6 september, met dank aan een gratis update die maar liefst zestien DLC-pakketten aan de game toevoegt, Borderlands 2 VR zal dit najaar ook zijn weg banen naar de PC.

Volgens Gearbox bevat het Bad Ass Mega Fun-pakket, zoals de gratis PSVR-update heet, vier DLC-campagnes: Captain Scarlet en Her Pirate’s Booty, Mr. Torgue’s Campage of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt en Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep – allemaal geschikt om in VR te spelen. Het voegt ook de Creature Slaughter Dome, de Mechromancer en Psycho-klassen toe, alle vijf Headhunter DLC-pakketten, beide Ultimate Vault Hunter Upgrade Packs, plus de Vault Hunter Heads en Skin-packs.

Gearbox merkt op dat de komende PC-versie van Borderlands 2 VR zowel de base game als alles van het nieuw onthulde Bad Ass Mega Fun DLC-pakket zal bevatten wanneer de huidige niet-specifieke herfstrelease-datum aankomt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.