Home » Call of Duty: Mobile krijgt releasedatum

Call of Duty: Mobile krijgt releasedatum

Activision heeft de wereldwijde releasedatum voor Call of Duty: Mobile aangekondigd.

Call of Duty: Mobile is Activision’s eerste grote gratis te spelen onderneming in de mobiele markt, aangezien de mobiele gaming-industrie in een ongelooflijk tempo in mijn markten wereldwijd blijft groeien.

Call of Duty: Mobile combineert het beste van de Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Black Ops-serie in een enkele ervaring op mobiel, met een Multiplayer-modus met de beste wapens en kaarten uit de serie en een Battle Royale-modus die een iconische Call of Duty-locatie heeft.

De Call of Duty: mobiele game bevat veel microtransacties, zoals tegenwoordig wordt verwacht met gratis mobiele games. De game heeft een winkel in de game en een Battle Pass-systeem met Call of Duty Points.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.