Home » Claim nu zes gratis Batman-games in de Epic Store

Claim nu zes gratis Batman-games in de Epic Store

Je kunt nu zes gratis Batman-games claimen via de Epic Store.

Epic is niet tevreden met het verhogen van zijn wekelijkse gratis spel tot twee een tijdje terug, en heeft aantal verhoogd met zes gratis spellen die momenteel beschikbaar zijn om te downloaden in de winkel. Het voorbehoud is dat ze allemaal Batman-thema hebben, dus als je Batman niet leuk vindt, heb je pech.

Ten eerste zijn de spellen gericht op de volwassenen, die aankomen in de vorm van de Batman Arkham-collectie. Dit omvat alle drie Rocksteady ontwikkelde Batman-titels, namelijk de meesterlijke Arkham Asylum van 2009, en de opvolgers ervan, Arkham City en Arkham Knight. De feestelijke Arkham Origins van Warner Bros Montreal zijn echter nergens te vinden.

Batman: Arkham Asylum, Arkham City, Arkham Knight, Lego Batman: The Video Game, Lego Batman 2: DC Super Heroes en Lego Batman 3: Beyond Gotham zijn nu beschikbaar om te downloaden van de Epic Store en de gratis aanbieding loopt tot 26 september.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.