Home » Microsoft Flight Simulator heeft meer dan 1 miljoen spelers

Microsoft Flight Simulator heeft meer dan 1 miljoen spelers

Microsoft Flight Simulator heeft de 1 miljoen spelers gepasseerd.

Microsoft Flight Simulator is de nieuwste voertuigsim die de wereld stormenderhand verovert. Met een immense sandbox gemodelleerd naar prominente luchthavens en oriëntatiepunten over de hele wereld en realistische vluchtbesturing biedt Microsoft Flight Simulator indrukwekkend gedetailleerde en meeslepende vliegervaringen. In het licht van dit alles is het geen verrassing dat de game meer dan 1 miljoen spelers heeft verzameld die bijna 1,2 miljard mijl door zijn levendige open wereld hebben gevlogen!

Hoewel de levensgrote vergezichten en ontspannende AI-gestuurde virtuele vluchten van Microsoft Flight Simulator – naast vele andere stimulerende functies – technische mijlpalen zijn, is de game alleen beschikbaar op PC.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.