Home » Crysis Remastered uitgesteld

Crysis Remastered uitgesteld

Crysis Remastered zal later verschijnen dan gepland was.

Eerder dit jaar teasde het Crysis Twitter-account de onthulling van Crysis Remastered voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC. Gisteren onthulde een lek in de Xbox-winkel dat de game was gepland voor een release van 23 juli, maar Crytek heeft sindsdien aangekondigd dat de titel wat langer wordt uitgesteld.

Deze nieuwe versie van Crysis zal zich richten op de singleplayer-campagne en bevat texturen met een hoge resolutie, verbeterde art-assets en andere upgrades die zullen resulteren in ‘een grote visuele upgrade’. Blijf ons volgen voor meer informatie over de officiële onthullings- en releasedatum.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.