Home » Speel nu Magic: The Gathering Arena op de PC

Speel nu Magic: The Gathering Arena op de PC

De gratis te spelen Magic: The Gathering Arena is nu te downloaden.

Wat Arena geweldig doet, is een logisch ingewikkeld kaartspel begrijpen. In Magic, bijvoorbeeld, is er een mechanic die middelen verzamelt en kaarten ’tikt’, en een ongebruikelijk bloksysteem – althans voor mijn ongetrainde oog. En als alles begint, kan het heel moeilijk zijn om bij te houden, dus het is heel nuttig om een ​​spel het zware werk voor je te laten doen en je er doorheen te praten.

Dit was vooral duidelijk voor me nadat ik eerder deze week mijn eerste game Magic: The Gathering met fysieke kaarten had gespeeld en het vandaag in Arena speelde. Wat ik echt leuk vind, is hoe het precies hetzelfde spel is, waardoor het, geloof ik, het enige online inbare kaartspel is met een fysieke tegenhanger.

Je kunt bijvoorbeeld je vaardigheden opfrissen in Arena – of proberen gelijk welke vaardigheid te krijgen, Bertie – en deze vervolgens in het echt gebruiken op je Magic-vriendjes. Of wanneer die vrienden er niet zijn, geeft Arena je iets te doen – iemand om mee te spelen. De een complimenteert de ander. En wanneer je in het echt kaartjes koopt, hebben ze blijkbaar codes die je kunt invoeren om ze in Arena te laten verschijnen (je kunt het andersom niet doen).

Arena begint met een tutorial – een handvol opeenvolgende wedstrijden die elk nieuwe concepten van het spel aan je introduceren. Standaard spul, en ik ben in ongeveer een half uur door Arena’s gekomen. Als je klaar bent, krijg je vijf standaard decks om echt mee te spelen. Je kunt natuurlijk meer kaarten kopen als je dat wilt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.