Home » Nieuwe trailer zesde seizoen van The Flash uitgebracht

Nieuwe trailer zesde seizoen van The Flash uitgebracht

Er is een nieuwe trailer voor het zesde seizoen van The Flash online verschenen. 

In het eerste seizoen van de populaire CW’s serie The Flash zagen wij een krantenartikel dat The Flash midden in een crisis spoorloos is verdwenen. Dit jaar komt de crisis vijf jaar eerder dan oorspronkelijk was gepland. Diverse series van The CW zullen aanwezig zijn in de aankomende crossover, deze crossover is gelijk de grootste crossover van de series van CW.

Universum in gevaar
“Ik kan er nog niet al te veel over vertellen omdat ik het nog niet gelezen heb,” aldus Gustin over het zesde seizoen van zijn serie en dan vooral ook over de crossover. “Ik heb vaak gehoord wat er ongeveer gaat gebeuren. The Monitor verschijnt aan het einde van de eerste aflevering en vertelt dat het universum in gevaar is. En dat, om het universum te redden, Barry Allen moet sterven. En Barry Allen weet niet dat Oliver Queen ook een deal heeft gesloten met de Monitor, dus iemand gaatdood.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.