Home » God of War Ragnarök New Game Plus vanaf vandaag beschikbaar

God of War Ragnarök New Game Plus vanaf vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag is er een nieuwe update voor God of War Ragnarök met een hoop nieuwe content, allemaal gebouwd rond een robuuste New Game Plus-modus.

New Game Plus is toegankelijk voor iedereen die het spel heeft uitgespeeld, en al je uitrusting en vaardigheden gaan mee. Je hebt ook toegang tot alle wapens, inclusief de Draupnir-speer. Er moet echter worden opgemerkt dat gebieden die toegang tot die speer nodig hebben, nog steeds gesloten blijven totdat je het juiste punt in het verhaal bereikt. Om vergelijkbare redenen begin je je nieuwe playthrough ook niet met Sonic- of Hex-pijlen.

Er verschijnen verschillende nieuwe pantsers. Het meest interessante is het Spartaanse pantser, dat herinnert aan de blik van Kratos uit de oude tijd in het Griekse Pantheon. Terwijl je het draagt, krijg je geen extraatje, geen statistieken, en het is vergrendeld op Power Level 1 – verwacht een uitdaging.

New Game Plus bevat ook een nieuwe level cap, betoveringen en voortgangspaden om je vaardigheden te verbeteren. Spelers kunnen ook een uitgebreide versie van de Niflheim Arena aanpakken, waar je als Kratos of Atreus speelt en verschillende metgezellen meeneemt om te helpen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.