Home » Rocket League krijgt een Stranger Things-evenement

Rocket League krijgt een Stranger Things-evenement

Stranger Things komt naar Rocket League.

Zoals nu traditie is, is Rocket League klaar om zijn jaarlijkse Haunted Hallows-evenement los te laten voor deze meest spookachtige van seizoenen. De Halloween-vieringen met de vierwielige voetbal-game worden dit jaar echter een beetje opgeschud, dankzij een speciale koppeling met Stranger Things.

Rocket League’s nieuwste Haunted Hallows-evenement begint aanstaande maandag 14 oktober en ziet opnieuw spelers vechten op het veld om Candy Corn te verdienen, die in de seizoenswinkel kan worden gebruikt om op herfst geïnspireerde items te ontgrendelen.

Volgens ontwikkelaar Psyonix zal de aansluiting van dit jaar met Stranger Things zich manifesteren in een extra reeks ontgrendelbare items, allemaal geïnspireerd door de Netflix-show, en een speciaal opgefokte versie van de Farmstead arena van Rocket League. Dit zal het podium een ​​Upside Down make-over krijgen, inclusief bloedrode luchten en de imposante vorm van de Mind Flayer – beide, samen met een paar van de beloofde seizoensgebonden cosmetica, zijn te zien in de trailer hieronder.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.