Home » The Pokémon Company kondigt volgende week een groot project aan

The Pokémon Company kondigt volgende week een groot project aan

Nintendo en The Pokémon Company komen volgende week met groot Pokémon-nieuws.

De stream van Pokémon Presents van vandaag bevatte verschillende aankondigingen op mobiele apparaten en Nintendo Switch. The Pokémon Company heeft echter nog een grote onthulling, maar het wacht tot volgende week.

Aan het einde van de stream van vandaag kondigde Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, de stream van volgende week aan. “Er is nog een ander groot project waar we aan werken dat ik nog steeds met je wil delen”, zei hij om de Pokémon Presents van vandaag af te sluiten. ‘U hoeft niet lang te wachten, want ik ben van plan volgende week op 24 juni meer nieuws met u te delen, dus kijk er alstublieft naar uit.’

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.