Home » Apple komt met eigen VR-gamingheadset

Apple komt met eigen VR-gamingheadset

Apple lijkt te werken aan een eigen VR-headset.

De Apple VR- en AR-headsets lijken slechts een paar jaar weg te zijn, omdat een nieuw rapport suggereert dat het bedrijf werkt aan zijn eigen gamingheadsettechnologie.

Zoals gemeld door Bloomberg , maakt Apple een gecombineerde VR- en AR-headset “met een focus op gamen, video kijken en virtuele vergaderingen”. Het wordt vermoedelijk uitgebracht tussen 2021 en 2022, met een “lichtgewicht paar AR-bril” die in 2023 komt.

De bronnen van Bloomberg vertelden over de publicatie die Apple van plan was om de technologie al in 2019 klaar te hebben voor een VR-headset, maar besloten deze terug te dringen – vermoedelijk om ruimte te maken voor de nieuwe iPad Pro die volgend jaar wordt uitgebracht.

“Technische teams voor de iPhone en iPad zijn begonnen met het verbinden van belangrijke applicaties en softwarefuncties met een nieuw besturingssysteem”, aldus Bloomberg. “Intern ‘ROS’ genoemd, laat het huidige apparaten werken met de toekomstige headset en bril.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.