Home » Nioh 2 verschijnt volgend jaar maart

Nioh 2 verschijnt volgend jaar maart

De releasedatum van Nioh 2 is eindelijk onthuld.

Het langverwachte samurai hack-and-slash vervolg Nioh 2 van Team Ninja verschijnt op 13 maart volgend jaar naar PlayStation 4. Bovendien is er wat meer nieuws over de open bèta van de game, die volgende maand op de console komt.

Terwijl Nioh 2 de mix van uitbundige actie van derden en lichte RPG-elementen van het origineel behoudt, wil ontwikkelaar Team Ninja zijn vervolg uitbreiden en verrijken – met een grotere gevechtscomplexiteit door nieuwe wapens en mechanica – terwijl spelers zijn duidelijk bovennatuurlijke kijk op Sengoku doorkruisen -era Japan. Bovendien is het mogelijk om dit keer je eigen protagonist te bouwen, met Nioh 2 die personage-aanpassingstools introduceert.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.