Home » Dragon Quest Builders 2 komt naar de PC

Dragon Quest Builders 2 komt naar de PC

Het heeft even geduurd, maar Dragon Quest Builders 2 komt eindelijk naar de PC.

Het veelgeprezen Minecraft-achtige avontuur Dragon Quest Builders 2 van Square Enix zal, na de laatste paar maanden blokken en slijm te hebben geslagen op Switch en PlayStation 4, op 10 december zijn weg vinden naar de PC.

Dragon Quest Builders 2 levert een veel verfijnde versie van de block-crafting-meets-JRPG-sjabloon van zijn voorganger en ziet opnieuw spelers een charmante verhaalgestuurde zoektocht beginnen om het land te verkennen, monsters te verslaan, materialen te verzamelen en een bruisend koninkrijk te bouwen.

Nieuw deze keer zijn echter aanzienlijk zwaardere bouwopties, waaronder een grotere focus op landbouw, coöperatief bouwen voor maximaal vier spelers, robuustere community-functies en een hele reeks tweaken om de meer irritante elementen van de eerste game uit te roeien, zoals als degradatie van wapens en bepantsering en de noodzaak om bij elk nieuw hoofdstuk opnieuw te beginnen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.