Home » Nieuwe details Half-Life: Alyx vrijgegeven

Nieuwe details Half-Life: Alyx vrijgegeven

Er zijn nieuwe details vrijgegeven rondom het nieuwe VR-project van Half-Life.

Een paar dagen geleden kondigde Valve aan dat spelers eindelijk zouden terugkeren naar het Half-Life universum met Half-Life: Alyx. Vandaag zijn er meer details over het VR-project naar voren gekomen. De game speelt zich af tussen de evenementen Half-Life en Half-Life 2 en staat gepland voor maart 2020.

De game geeft het verloop van Alyx en haar vader Eli weer terwijl ze weerstand bieden tegen de alien Combine. Half-Life: Alyx is een volledige toegang tot de franchise gebouwd voor VR en is compatibel met een verscheidenheid aan VR-apparaten, waaronder Rift en Vive. Degenen die een Valve Index-systeem bezitten of kopen, krijgen het spel gratis wanneer het wordt gelanceerd.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.