Home » Gratis PlayStation Plus-games van maart onthuld

Gratis PlayStation Plus-games van maart onthuld

Sony heeft bekendgemaakt welke games volgende maand gratis te claimen zijn voor PlayStation Plus-leden.

Februari loopt officieel ten einde en net als elke nieuwe maand biedt Sony actieve PlayStation Plus-leden de kans om een ​​paar gratis games te pakken te krijgen. Terwijl de freebies van februari nog een tijdje beschikbaar zijn, is de line-up voor gratis PS Plus-games voor maart 2021 zojuist onthuld voor de komende maand.

De maand maart heeft een behoorlijk geweldige line-up, inclusief een game die een belangrijk aandachtspunt was in de meest recente stand van zaken . Eerder deze week onthulde Sony meer over de door Yuffie aangedreven aflevering van Final Fantasy VII en hoe de remake eruitziet in de huidige gen-titels. Die segway was absoluut perfect voor de PS Plus-games van maart, omdat de remake voor PlayStation 4 een van de gratis titels is die wordt aangeboden.

Andere games die worden aangeboden zijn onder meer de PlayStation VR-titel Farpoint, de sci-fi actiegame Remnant: From the Ashes en Maquette, een first-person puzzelspel ontworpen rond een “Escher-achtige recursieve simulatie”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.