Home » Star Wars: Project Maverick duikt op in de PlayStation Store

Star Wars: Project Maverick duikt op in de PlayStation Store

Een eerder onaangekondigde nieuwe Star Wars-titel, die momenteel Project Maverick heet, is opgedoken in de PlayStation Store.

Project Maverick werd in eerste instantie opgemerkt door een Resetera-gebruiker nadat de details ervan waren verzameld en op het internet werden gedeeld door het botgestuurde Twitter-account psnrelease, gewoonlijk bedoeld om volgers op de hoogte te stellen van nieuwe PlayStation-titels en updates zodra ze aankomen in de winkel van Sony.

In dit geval echter, heeft de bot details gedeeld die vermoedelijk niet bedoeld waren voor publieke release, met betrekking tot een spel dat gewoon bekend staat als Maverick. Dat zou op zichzelf niet veel aandacht hebben getrokken, ware het niet voor het bijbehorende kunstwerk, met een Imperial Star Destroyer, verschillende Xing Wings en de cincher: de volledige naam, Star Wars: Project Maverick.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.