Home » Ubisoft kondigt consoleversies en closed alpha Roller Champions aan

Ubisoft kondigt consoleversies en closed alpha Roller Champions aan

De kleurrijke rolschaatssportgame Ubisoft, Roller Champions, is in ontwikkeling voor de PLayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiel. Daarnaast kondigde Ubisoft aan dat de game een closed alpha gaat krijgen.

“Het verheugd ons om te melden dat we Roller Champions ontwikkelen voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiel”, aldus een gepaste gelukkige productmanager Stephane Drapeau in een video met ontwikkelaars. Hij noemde geen datums.

De rest van de video ging over het praten over de aanstaande gesloten alpha op PC, waar je op kunt ingaan. De alpha begint op 11 maart en duurt tot 23 maart, je kunt je ervoor aanmelden op de Roller Champions-website

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.