Home » Releasedatum Ghost of Tsushima aangekondigd

Releasedatum Ghost of Tsushima aangekondigd

De PlayStation 4-exclusive Ghost of Tsushima verschijnt op 26 juni, dat heeft Sony aangekondigd.

Om samen te vallen met de aankondiging van de releasedatum, heeft ontwikkelaar Sucker Punch een nieuwe verhaaltrailer uitgebracht die laat zien dat enkele van de hoofdrolspelers die Jin Sakai ontmoet tijdens de game.

Sony heeft ook de verschillende edities van de game onthuld. De meest flitsende is de Collector’s Edition, die een replicamasker heeft. Het is een re-creatie van een van de maskers die je in het spel draagt ​​en het is niet bedoeld om te worden gedragen. In plaats daarvan bevat het een individueel genummerde displaystandaard “zodat je het op een plank kunt bewaren om indruk te maken op je vrienden of om je vijanden bang te maken”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.