Home » Nintendo kondigt Paper Mario: The Origami King aan

Nintendo kondigt Paper Mario: The Origami King aan

Nintendo heeft Paper Mario: The Origami King aangekondigd.

Verrassing! Nintendo heeft onthuld dat Paper Mario: The Origami King op 17 juli naar de Switch gaat. In dit RPG-avontuur gaat Mario de krachten bundelen met een sprookjesachtig wezen genaamd Olivia en strijden tegen de machinaties van een nieuwe schurk met een origamithema, King Olly. Hij klinkt als een echte sukkel voor ons, maar hij heeft het kasteel van prinses Peach vastgebonden met gigantische slingers en heeft verschillende volgelingen van Bowser getransformeerd door ze als origami te vouwen en ze in zijn eigen leger in te schakelen. Uiteindelijk wil hij de hele wereld opvouwen, maar Mario heeft daar iets over te zeggen.

 

Zoals je in de trailer kunt zien, heeft Mario een nieuwe 1000-Fold Arms-vaardigheid waarmee hij zijn armen kan strekken zoals Mr. Fantastic, zodat hij kan communiceren met de omgeving en puzzels kan oplossen. Tijdens je reis zul je de hulp inroepen van verschillende lieve bondgenoten – waaronder Bowser! Gevechten hebben nu een 3D-component en vinden plaats in ringachtige arena’s die “zowel puzzelvaardigheden als een snelle humor vereisen”. Nintendo belooft ook dat dit avontuur vol off-the-wall minigames en andere mysteries zit.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.