Home » Releasedata en details aangekondigd voor twee grote Borderlands 3 content updates

Releasedata en details aangekondigd voor twee grote Borderlands 3 content updates

Er komen grote updates naar Borderlands 3. Gearbox gaf de eerste details vrij.

Maak je klaar Vault Hunters! Volgende maand komen er twee grote contentupdates naar Borderlands 3, en de uitzending van The Borderlands Show van vandaag gaf ons onze eerste grote blik op beide.

Takedown at the Guardian Breach wordt op 4 juni gelanceerd en is een nieuwe handschoen voor eindgames die bedoeld is om je feest tot het uiterste te drijven, dus trek je beste uitrusting aan en zorg ervoor dat je voorbereid bent. Met de gratis update reis je naar de planeet Minos Prime om de bron van een mysterieus Guardian-signaal te ontdekken. De verkenningsmissie bevat nieuwe vijanden, platformonderdelen met lage zwaartekracht, omgevingspuzzels en een dodelijke minibaas om je op te warmen voor de laatste grote fout.

Takedown at the Guardian Breach is bedoeld om te worden uitgevoerd door een vierkoppige partij, maar zal worden geschaald naar het aantal spelers dat je hebt. Wees gewoon voorbereid op een aanval van malafide Guardians om je een hel te bezorgen zodra je landt. Als je het overleeft, zouden de beloningen nog zoeter moeten zijn dan de overwinning, met thema-wapens, uitrusting en cosmetica voor verzamelobjecten.

Slechts een paar weken later, op 25 juni, komt de derde betaalde campagne van de game, Bounty of Blood: A Fistful of Redemption. Hier sta je in de geheel nieuwe setting van Gehenna, een woeste woestijn, waar toevallig een vicieuze bende bandieten woont, genaamd The Devil Riders. Deze boosdoeners hebben een klein stadje genaamd Vestige gekweld en een machtige premie op hun hoofd gezet om te claimen. Je zult ook willen helpen de schade te herstellen door de stad weer in zijn oude glorie te herstellen door middel van verhaalmissies en uitdagingen voor de bemanning. Wees gewaarschuwd: je acties hebben een directe invloed op Vestige en zijn bewoners terwijl je speelt.

Een ongeziene verteller geeft commentaar op je avontuur terwijl het zich voordoet en je ontmoet nieuwe personages zoals Juno, een stoere vechter met een geblokt verleden en de multi-getalenteerde Rose, die zowel een katana als een pistool hanteert. Je krijgt ook een aanpasbare hoverbike en vier nieuwe interactieve objecten om je te helpen tijdens je reis, zoals een Traitorweed, die vijanden tijdelijk in bondgenoten verandert, en de Breezebloom, die je naar schijnbaar onbereikbare gebieden brengt. En, ja, er is nieuwe buit, vooral in de wapenafdeling met een westers thema.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.