Home » De Atari VCS verschijnt dit najaar

De Atari VCS verschijnt dit najaar

Atari lanceert dit najaar hun nieuwste console, de Atari VCS.

De Atari VCS, de console-PC-hybride van het legendarische gamebedrijf, komt dit najaar eindelijk uit. Atari VCS-ondersteuningseenheden voor degenen die de Indiegogo-campagne van het systeem hebben ondersteund, worden tegen oktober verzonden, terwijl alle volgende pre-orders en winkeleenheden vakantie 2020 zullen aankomen.

Niet alleen dat, maar de nieuwe versie van zijn klassieke titel, Missile Command: Recharged, wordt een lanceringstitel. Missile Command: Recharged gelanceerd op Switch, PC, iOS en Android in mei tot positieve ontvangst. De VCS-versie biedt platform-exclusieve functies, waaronder Classic Joystick-compatibiliteit. De VCS-versie van Missile Command: Recharged wordt dit najaar digitaal gelanceerd via de Atari VCS-winkel, met binnenkort meer games.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.