Home » Pokémon Scarlet en Violet overzichtstrailer uitgebracht

Pokémon Scarlet en Violet overzichtstrailer uitgebracht

Nintendo en Game Freak hebben een overzichtstrailer uitgebracht voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Vlak voor de officiële release van Pokémon’s negende generatie aanstaande vrijdag, bereidt deze overzichtstrailer je voor op je aanstaande reis door Paldea. Ervaren trainers zullen veel herkennen van wat de trailer kapot maakt, zoals hoe je reis begint door een starter te kiezen, maar deze overzichtstrailer breekt ook veel van de nieuwe dingen af ​​die in deze games gebeuren. Dit omvat het feit dat je de sportscholen in willekeurige volgorde kunt aanpakken, vrijelijk Paldea kunt verkennen en de Team Star-bases in de regio kunt infiltreren.

Zoals je kunt zien, zit deze trailer boordevol nieuwe blikken op personages die we in Paldea zullen ontmoeten, nieuwe Pokémon om te vangen en mee te feesten, en meer.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: