Home » Marvel’s Avengers komt in maart naar PlayStation 5 en Xbox Series X

Marvel’s Avengers komt in maart naar PlayStation 5 en Xbox Series X

Er is eindelijk een releasedatum voor de next-gen versie van Marvel’s Avengers.

Toen Marvel’s Avengers in 2020 op de laatste generatie platforms werd gelanceerd, prezen we de titel vanwege de sterke campagne voor één speler, maar in de tijd sinds de lancering is het ontwikkelingsteam grotendeels stil geweest op de roadmap na de lancering, tot grote ergernis van een eens hoopvolle gemeenschap. We ontvingen in december onze eerste held na de lancering in Kate Bishop , maar de nieuwe generatie, die oorspronkelijk een lanceringstitel voor PlayStation 5 en Xbox Series X zou worden, werd uitgesteld, zodat het team zich kon concentreren op en prioriteit kon geven aan meer urgente problemen. die opdook na de lancering.

We weten nu dat Marvel’s Avengers op 18 maart naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S komt. De versie van de huidige generatie biedt betere prestaties, verbeterde beelden, hogere framerate, aanzienlijk snellere laadtijden en haptische feedback voor elke held op PlayStation 5. Degenen die de game al op PlayStation 4 of Xbox One hebben, kunnen zonder extra kosten upgraden naar de huidige generatie. Degenen die upgraden, kunnen nog steeds met anderen spelen met degenen die de laatste generatie-versies blijven gebruiken.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.