Home » Pokémon Go ontvangt binnenkort een Kalos-update

Pokémon Go ontvangt binnenkort een Kalos-update

Pokémon uit Kalos komen binnenkort naar Pokémon Go.

Een nieuw stuk Pokémon Go-artwork uitgebracht door Niantic bevat de Gen 6-starters: Froakie, Fennekin en Chespin. De afgelopen paar generaties heeft Niantic een soortgelijk kunstwerk uitgebracht in de maanden en weken voorafgaand aan de release van die generatie in het spel. Als de geschiedenis zich herhaalt, betekent dit dat Gen 6-beestjes binnenkort het spel moeten betreden.

Het aankomende Fest van Pokémon Go is nog steeds gepland om wereldwijd van start te gaan op 25 en 26 juli (je moet een in-game ticket kopen om aanwezig te zijn), maar remote raids zijn vertraagd. In een post in het spel zegt Niantic: “We hadden gehoopt deze maand deze nieuwe functie voor je te kunnen bieden, maar we hebben ontdekt dat er meer tijd nodig is om het te implementeren. Onze bijgewerkte tijdlijn verplaatst de release naar een latere datum, en we zal meer details delen zodra ze beschikbaar zijn.”

Met remote raids kunnen vrienden samenwerken voor grote gymgevechten van over de hele wereld, wat betekent dat meer mensen zich moeten kunnen verzamelen voor ontmoetingen met vijf sterren.

En trainers, zorg ervoor dat je je ogen op de lucht houdt. Team Rocket-ballonnen zijn nu in Pokémon Go. Als je een ballon ziet, tik je erop en ga je de strijd aan met Team Rocket en schaduw-Pokémon. Sierra, Arlo, Cliff en Giovanni zijn ook in de lucht. Je moet je radar opnieuw gebruiken om ze op te sporen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.